登录

账号:
密码:
免费注册
立足英语音标,面向中小学英语学习全过程!
您的位置:文章 随堂试题 高中无敌英语语法 第8章 实力测验

高中无敌英语语法 第8章 实力测验

管理员1    时间:2021-04-06 17:11    访问20次 有用[0] 无用[0] 举报
一.选择填空
1.----Will you go hmoe this weekend?
----No, and ____. (85)
A.neither Li Ming will
B.Li Ming won’t toowww.51jjcn.cn/yfdq/2462.html
C.neither will Li Ming
D.so won’t Li Ming
2.After that we never saw her again, nor ____ from her. (87)
A.did we hear
B.we heard
C.had we heard
D.we have heard
3.----I like swimming in winter.
----____(87)
A.so do I.
B.So I do.
C.So do I, too.
D.So I do, too.
4.Was it during the Second World War ____ he died? (88)
A.that B.while C.in which D.then
5.It was the way he asked _____ really upset me. (88)
A.that B.so C.therefore D.so that
6.It was not ____ she took off her dark glasses ____ I realized she was a famous film star. (82)
A.when; that
B.until; that
C.until; when
D.when; then
7.It was not until 1920 ____ regular radio broadcasts began.
A.while B.when C.that D.since
8._____, he never spends a cent on charity.
A.Rich as is he
B.Rich as he is
C.He is as rich
D.Though rich he is
9.____ engaged in my present work, I would be quite willing to do what you ask me to.
A.Were I not
B.Was I not
C.Would I not be
D.Had I not been
10.Only on Sundays ____ watch TV.
A.he can B.can he
C.he does D.does he
解答
一.
1.C 2.A 3.A 4.A 5.A
6.B 7.C 8.B 9.A 10.B
转载请注明“本文转自音标网www.yinbiao5.com”,版权所有,违者必究
上一篇:动名词的用法英语四级(CET-4)真题解析
下一篇:英文倒装句用法解析
您当前不能回复,请在本页面左上角选择注册或登录!
点击发布文章
相关阅读
Copyright @ 2017-2020 www.yinbiao5.com All Rights Reserved 音标网 版权所有