登录

账号:
密码:
免费注册
立足英语音标,面向中小学英语学习全过程!
您的位置:文章 随堂试题 小学六年级英语完型填空题30(附答案)

小学六年级英语完型填空题30(附答案)

管理员4    时间:2020-04-27 11:17    访问506次 有用[0] 无用[0] 举报
大家都知道考试是需要做题的,所以英语也会出好多题型来考大家,想要考的好就需要平时多加练习,今天,小编为大家带来的是小学六年级英语完型填空题30(附答案) ,感兴趣的朋友可以看一下:

【篇一】小学六年级英语完型填空及答案

Susan is my best friend. She is fourteen years ___1____. Her ___2____ is sixty, but he looks very young. Why?

He eats ___3____ food every day. He has cereal and eggs for ___4____. For lunch and ___5____, he has some rice and ___6____. He likes sweet food, but has only ___7____ at a time.

He doesn’t go to bed late and he gets up ___8____. He likes ____9___ in the swimming pool in the afternoon.

Susan’s grandpa says, “I’m happy every day. I ____10____ live another sixty years.”

1.A. old B. little C. small D. young

2.A. father B. mother C. grandmother D. grandfather

3.A. healthy B. clean C. bad D. dirty

4.A. lunch B. dinner C. breakfast D. supper

5.A. dinner B. lunch C. supper D. breakfast

6.A. vegetables B. sweets C. cakes D. chocolate

7.A. many B. much C. a few D. a little

8.A. early B. late C. excitedly D. sadly

9.A. running B. skating C. jumping D. swimming

10.A. need B. can C. must D. have

参考答案:

1.A

2.D

3.A

4.C

5.A

6.A

7.D

8.A

9.D

10.B

【篇二】小学六年级英语完型填空及答案

A boy and a girl catch a bird and ___1___ it in a birdcage (鸟笼). They like it ___2___ and __3___ it every day. A cat sees the bird and wants ___4___ her supper. ___5___ the bird is in the cage. She can’t catch it. So she is very ___6____.

One day, she opens the door of the cage ___7___ wants to catch it. But the bird fillies away. The cat ____8_____, and she has ____9_____. The two children ___10_____ and see the bird isn’t in. They are very angry and put the cat into the cage.

1.A. take B. put C. carry D. bring

2.A. well B. very C. much D. very much

3.A. see B. look C. have a look D. have a look at

4.A. have it for B. has is for C. to have it for D. to has it so

5.A. But B. And C. So D. Then

6.A. angry B. happy C. glad D. tired

7.A. but B. and C. so D. or

8.A. can to fly B. can fly C. can’t to fly D. can’t fly

9.A. no ways B. some ways C. any way D. not way

10. A. come back to home B. come back home

C. come to home D. back home

参考答案: 1-5 BDDCA 6-10 ABDAB

【篇三】小学六年级英语完型填空及答案

A group of frogs were traveling through the forests, but unluckily(不幸地) two of them fell into a hole. The other frogs tried to help them. When they saw how_____1_____the hole was, they cried to the two frogs that they could not be saved. The two frogs didn't ____2____and tried their best to jump up out of the hole. The other frogs____3____saying that they were sure to die. ____4____, one of the two frogs, who heard what the other frogs were saying, ____5____. Then he fell down and died.

The other frog, however, ____6____to jump as hard as he could, and at last made it out. When he____7____ , the other frogs asked, "Didn't you hear us?" The frog, who had a poor____8____, explained, "I thought you were encouraging(鼓励) me."

The story teaches us a ____9____: There is power(力量)of life and death in the tongue(舌头、语言). An____10____word to those who are down can help them out while a discouraging word can kill them.

1. A. small B. deep C. big D. wide

2. A. care B. refuse C. insist D. think

3. A. kept B. finished C. practiced D. stopped

4. A. Luckily B. Finally C. Suddenly D. Happily

5. A. went on B. ran away C. jumped out D. gave up

6. A. happened B. continued C. planned D. wanted

7. A. got out B. ran away C. got off D. woke up

8. A. smelling B. eyesight C. hearing D. looking

9. A. way B. skill C. sentence D. lesson

10. A. interesting B. amazing C. excellent D. encouraging

参考答案:

1. B 句意:当他们看到这个深洞,就哭着对那两只青蛙说他们不能得救了。从下文其他青蛙告诉他们不能得救,和那两只青蛙试了很多次都不能跳出洞,可以知道这个洞很深。A小,B深,C大,D宽。

2. A句意:这两只青蛙没有在乎,尽的努力跳出这个洞。从下文:tried their best to jump up out of the hole ,他们尽力跳出洞,可以知道他们一开始没有在乎其他青蛙说的话。A在乎,B拒绝,C坚持,D认为。

3. A句意:其它的青蛙继续说他们死定了。从上文:they cried to the two frogs that they could not be saved.可以知道他们已经说过一次了,见那两只青蛙还在尝试,就又说了一遍。A保持,B结束,C练习,D停止。

4. B句意:最终,其中一只听到其他青蛙说了什么,放弃了尝试并摔死了。从下文:Then he fell down and died.可以知道这是件伤心的事,所以排除A、D。因为其他青蛙不停地说他们将会死在洞里,所以他终于放弃了,而不是突然放弃了。A:幸运地,B:最终,C突然地,D:开心地。

5. D句意:最终,其中一只听到其他青蛙说了什么,放弃了尝试并摔死了。从下文:Then he fell down and died.其中一只青蛙摔死了,可知他放弃了希望。A外出;B跑开了,C跳出,D放弃。

6. B句意:然而另外一只青蛙还是全力地跳着,最后终于跳了出来。从下文:and at last made it out.可以知道这只听力不好的青蛙没有听见丧气的话,所以继续努力,最后跳了出来。A发生,B继续,C计划,D想。

7. A句意:当他出来以后,其他青蛙问:"你没听见我们说什么吗?"从上文:and at last made it out. make it out的意思是"成功了",所以可知这只青蛙跳出了深洞。A离开,B跑开,C下车,D醒来。

8. C句意:这个听力很差的青蛙解释说:"我还以为你们在鼓励我呢!"从上文:Didn't you hear us? 和下文:I thought you were encouraging me all the timid.可知,掉到洞里的青蛙以为他们在鼓励自己,其实其他青蛙是在说他死定了,因此这只青蛙的听力不行。A嗅觉,B视力,C听力,D外表。

9. D句意:这个故事告诉了我们一个教训:语言蕴含着决定生死的力量。teach a lesson的意思是"给……教训"。A方式,B技能,C结构,D教训。

10. D句意:对一个沮丧的人来说,一个鼓励的词语能帮他走出困境,一个丧气的词语却能致他于死地。从下文:while a discouraging word can kill them.可以知道这个空应填discouraging的反义词。A有趣的,B神奇的,C优秀的,D鼓舞人的。

以上就是“小学六年级英语完型填空题30(附答案) ”的介绍了,希望能对你英语做题有所帮助!想要了解更多关于英语题型的知识请继续关注音标网
转载请注明“本文转自音标网www.yinbiao5.com”,版权所有,违者必究
上一篇:介词with怎么用 介词with的用法总结
下一篇:2020年中考英语备考练习题及答案(七)
您当前不能回复,请在本页面左上角选择注册或登录!
点击发布文章
相关阅读
Copyright @ 2017-2020 www.yinbiao5.com All Rights Reserved 音标网 版权所有