登录

账号:
密码:
免费注册
立足英语音标,面向中小学英语学习全过程!
您的位置:文章 随堂试题 英语阅读理解专项训练及答案3

英语阅读理解专项训练及答案3

管理员6    时间:2020-03-31 08:54    访问214次 有用[0] 无用[0] 举报
At midnight on New Year’s Eve, my parents and I were in the flower fair. There were some roses, lilies, tulips, peach flowers, bluebells and some different kinds of plants. The flowers were beautiful. And there were some different kinds of toys. We bought a toy Micky Mouse. It’s lovely and cute. And we bought some peach flowers. Because the flower fair is big, so we felt tired. The first day of Sprig Festival. My mother and I made some dumplings. In the evening we ate some dumplings and noodles. Because the noodles bring long life. During Spring Festival, I had some lucky money. There were about 1000 yuan. I felt very happy!

  (   )1.My parents and I were in the flower show at midnight on New Year’s Eve.

  (   )2.We bought a lovely and cute toy.

  (   )3.We were happy and we didn’t feel tired.

  (   )4.In the evening we ate some dumplings and cakes.

  (   )5.I was very happy at Spring Festival.
参考答案:

  答案:1-5TTFFT

  解析:1.由文章的第一句话“At midnight on New Year’s Eve, my parents and I were in the flower fair.”可知,该题是正确的。

  2.根据文章的这句话“We bought a toy Micky Mouse. It’s lovely and cute.”可知,该题是正确的。

  3.由文章的第八句话“Because the flower fair is big, so we felt tired.”可知,我们逛花市很开心,但是感到很累,故该题是错误的。

  4.由文章的倒数第四句话“In the evening we ate some dumplings and noodles. ”可知,晚上我们吃的是饺子和面条,故该题是错误的。

  5.由文章的最后一句话“I felt very happy!”可知,我很开心,故该题是正确的。
转载请注明“本文转自音标网www.yinbiao5.com”,版权所有,违者必究
上一篇:英语阅读理解专项训练及答案2
下一篇:英语阅读理解专项训练及答案4
您当前不能回复,请在本页面左上角选择注册或登录!
点击发布文章
相关阅读
Copyright @ 2017-2020 www.yinbiao5.com All Rights Reserved 音标网 版权所有